Kea Schelvis (1956) heeft ruim vijf en twintig jaar een praktijk voor lichaamswerk

Ik heb met kinderen in het onderwijs en in de antropo-sofische gezondheidszorg gewerkt. In een massageles van een studie natuurgeneeskunde merkte ik dat aangeraakt worden zonder verwachting mij intens ontroerde. Ik kwam volledig thuis in mijn lichaam.

Vanuit mijn passie voor aanraking ben ik de School voor Massage gaan volgen. Ik ben opgeleid in voetreflexologie, Polariteitsmassage, Shiatsu en Esalen massage. Daarna ben ik de Rebalancing Opleiding gaan volgen. Ik ben sinds 1993 gecertificeerd Rebalancer. In deze richting ontdekte ik opnieuw mijn levenslust. Ik heb dan ook geruime tijd aan deze opleiding gewerkt als docent en supervisor en wordt regelmatig uitgenodigd om een Masterclass te geven voor afgestudeerde Rebalancers. Tevens heb ik 8 jaar Rebalancing onderwezen aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal.

Craniosacraal therapie heeft mij in contact gebracht met de ruimte van het subtiele lichaam, waar energetische processen zich afspelen. Ik heb dit geleerd bij Upledger Instituut, E.Peirsman en Roger Gilchrist, bij wie ik als Biodynamische Craniosacraal Therapeut ben opgeleid.

Ik heb trainingen gevolgd in onder andere Focussing, Zijnsorientatie, de Ridhwanschool en Mindfulness.

Tevens heb ik de opleiding Systemisch Werken bij Phoenix Opleidingen afgerond.Dit Systemische Werk, waaronder Familieopstellingen integreer ik waar nodig in de Rebalancingbehandeling.

Mijn grootste inspiratiebron is het Tibetaans Boeddhisme. Ik werk vanuit deze levensvisie, wat mij verdieping en verruiming geeft.

HomeRebalancingMethodenCraniosacraalBiodynamischeVoor WieConsultenKeaMeditatieContact